Horze alennuskoodi antaa alennuksen tilauksestasi

Horze alennuskoodilla saat hevostuotteet halvemmalla. Vaikka Horze onkin erikoistunut hevosharrastajien varusteisiin ja hevosalan tuotteisiin, sieltä löytyy myös paljon muuta eri lemmikeille sopivaa. Horzen valikoima on laaja ja laadukas. Esimerkiksi siellä myytävät satulat ja suitset ovat käsin valmistetut. Kattavasta valikoimasta on helppo löytää omalle hevoselle sopivat tuotteet. Oli hevosharrastuslajisi sitten mikä tahansa, voit aina luottaa siihen, että saat Horzesta siihen sopivat suistimallit ja satulamallit. Hanki samalla itsellesi hevosen varusteisiin yhteen sointuvat vaatteet, jolloin olette yhdessä tyylikäs pari. Voit soinnuttaa teidän sävyihin vaikkapa riimut ja satulahuovat. Harmoninen kokonaisuus ei jää muilta huomaamatta!

Ratsastusvaatteet miehille ja naisille

Horzesta löytyy ratsastusvaatteet niin miehille kuin naisillekin. Myös lapset ovat huomioitu valikoimassa, joten täältä löydät kaiken kokoiset vaatteet ratsastusharrastukseen. Olit sitten aloittelija tai ammattiratsastaja, löydät Horzesta omalle tasolle sopivat vaatteet. Voit hankkia täältä kilpailuihin tyylikkään ja hienostuneen kisa-asun tai rennon kokonaisuuden tallille. Mallit ovat persoonallisia ja hienoja. Myös kypärissä on valinnan varaa. Voit ostaa täältä kaiken tasoiseen harrastukseen kypärän, joka varmasti suojaa päätäsi. Mukana valikoimassa on malleja monilta alan tunnetuilta merkeiltä ja niiden hinnat ovat hyvin kilpailukykyiset. Kypäröiden vertailu ei ole ennen ollut näin helppoa, klikkaa vain eri malleja suoraan kotisohvaltasi käsin. Horzessa on myös laaja ratsastussaapas valikoima. Malleissa on huomioitu niin pienet kuin isotkin jalat. Valikoima on todella laaja, josta voit valita itsellesi sopivat tallikengät, jodhpurit, saappaat joko nauhoilla tai ilman tai vaikkapa jotkin muut brittiläiset mallit. Lapsille myydään paljon kaikenlaisia omia malleja ja niissä on valinnan varaa nahkasaappaista synteettisiin keinomateriaaleihin tai kumiin. Kaikki harrastajat ja alan ammattilaiset on siis huomioitu Horzessa hyvin.

Horzesta saat kaikille lemmikeille varusteet

Tuotteita ja tarvikkeita löytyy myös hevosille. Erilaisia namimakupaloja on myymälässä paljon, joten voit hankkia täältä nameja ja herkkuja hevosellesi. Toki myös hevosten terveys on huomioitu ja voit ostaakaupasta vaikkapa lisäravinteita ja kavionhoitovälineitä hevosellesi. Myös harjat ja hyönteiskarkotteet ovat kaupasta saatavilla, kuten myös kaikki perustarvikkeet hevosten hoitoon. Tilaa netin kautta ämpärit, ripustimet, siivoustarvikkeet ja kaikki muut työvälineet, jotka tarvitset tallin ylläpitoon. Enää sinun ei tarvitse matkustaa kauas kotoa erikoisliikkeisiin, vaan voit tilata kaiken tämän kätevästi Horzesta. Tuotteet toimitetaan joko lähimmän Postin toimipisteeseen tai Matkahuollon myyntipisteeseen.

Horzessa on paljon tuotteita myös muille eläimille. Voit ostaa vaikkapa kaneille, kissoille tai koirille omia tuotteita. Myös muut lemmikit kuten kalat, jyrsijät ja hyönteiset on huomioitu Horzen valikoimassa. Kaupan nettisivut kannattaa siis vilkaista, vaikka et olisikaan hevosalan harrastaja.

Horze tarjoaa myös brodeerausta loimiin, vaatteisiin ja muihin tarvikkeisiin. Tuotteet, joihin saa broderauksen löytyvät Horzen nettisivulta omasta osiostaan. Näin vaatteesi ja varusteesi eivät enää koskaan mene sekaisin muiden kanssa.

Hyödynnä nyt Horzen alennuskoodi ja saa alennusta ostoksistasi. Klikkaa alennuskoodisivuillemme ja katso lisää.